Kako napraviti PayPal nalog

Ovde ću vam pokazati kako napraviti PayPal nalog besplatno

Kako napraviti PayPal nalog

Kako napraviti PayPal nalog

 

Ako surfujete putem Interneta, sigurno ste naišli na nešto što želite kupiti preko Interneta, ali se plašite kako to funkcioniše ili ne imate Paypal nalog da biste izvršili tu kupovinu. U ovom vodiču ćemo vam pokazati kako otvoriti PayPal nalog.
Najjednostavnije objašnjenje Paypal usluga je to što je Internet banka koja se koristi za prijem i davanje novca. Sigurnost je na maksimalnom nivou i to je kao da idete u vašu banku, samo to možete učiniti iz kuće.

Potrebne su vam dve stvari za otvaranje naloga, što je internet veza i kreditna kartica.
Takođe morate imati novca na toj kreditnoj kartici, jer će PayPal naplaćivati ​​kreditnu karticu koja će se registrovati kako bi utvrdila da li je to vaša kartica. Zbog toga, ovi novac neće biti izgubljen !! PayPal će vam vratiti sav novac.

 

Da biste otvorili nalog, pratite korake u nastavku.

Unesite www.paypal.com u svoj Internet pretraživač i izaberite “Sign Up” u gornjem desnom uglu prikazane stranice da biste započeli proces registracije.

Kako napraviti PayPal nalog

Ovde izaberete svoju zemlju i imate mogućnost otvaranja dve vrste naloga – “Lični račun” i “Poslovni račun”. Zainteresovani smo za “Lični račun” jer je to račun za pojedince koji žele da trguju preko Interneta.

Kliknite na dugme “Nastaviti/Continue”.

Kako napraviti PayPal nalog

Sada vam je predstavljen obrazac za unos zemlje, adrese e-pošte i lozinke. Potvrdite unosom “Nastavi/Continue”.

Kako napraviti PayPal nalog

Sada vam je predstavljen obrazac za unos svih potrebnih ličnih podataka. Proverite da li ste ispravno uneli sve informacije jer postoji mogućnost da plaćeni proizvod neće stići ako unesete pogrešne informacije.

Kako napraviti PayPal nalog

Povežite svoj PayPal nalog sa karticom.

U odeljku “Datum isteka” unesite datum kada istekne kreditna kartica, a u polju CSC – trocifreni ili četverocifreni brojevi na zadnjoj strani kartice. Važno je da kartica koju unesete nije povezana sa bilo kojim drugim PayPal nalogom.

 

Nakon ispravno otkucanih podataka, izaberite “Link Card” za nastavak.

Kako napraviti PayPal nalog

Spremni ste za kupovinu / prodaju preko PayPal-a. Klikom na “Račun” možete da izmenite svoja podešavanja.

Kako napraviti PayPal nalog

Kako napraviti PayPal nalog

Proverite poštansko sanduče da potvrdite adresu e-pošte.

Kada završite sa gore navedenim koracima, vaš nalog je aktivan i morate potvrditi svoju kreditnu karticu tako što ćete kliknuti na karticu i potvrditi svoju kreditnu karticu. PayPal će potvrditi vašu kreditnu karticu tako da će vaša kreditna kartica biti odštampana u tajnom 4-cifreni broj koji ćete kasnije uneti za validaciju kartice. Ovom broju možete pristupiti otići u banku, pregledati otiske transakcija ili koristiti Internet bankarstvo ako ga posjedujete. Ovo je gore pomenuto dvadeset kuna koje PayPayl naplaćuje, a zatim se vraća na karticu. Nakon svake kupovine, vaš račun će biti poslat na vašu adresu e-pošte.

 

Kako napraviti PayPal nalog

Nadamo se da vam je ovaj vodić pomogao. Za sva pitanja, molimo Vas da komentarišete ispod!

How to earn cash online-Click here

 

Leave a Reply