Kako zaraditi novac sa NeoBuxom

U ovom vodiču ću vam pokazati Kako zaraditi novac sa NeoBuxom

Kako zaraditi novac sa NeoBuxom (koraci)

Kako zaraditi novac sa NeoBuxom

NeoBux je verovatno jedna od najpoznatijih PTC sajtova na Internetu. Imaju dobru reputaciju i veliki sistem upućivanja. Možete dobiti uputstva postavljanjem direktne veze ili čak možete iznajmiti referale.
Vaši oglasi su postavljeni veoma uredno, tako da možete videti šta je dostupno za klik i koliko vrijedi vaši oglasi. Kada kliknete na oglas, drugi jezičak u pregledaču će se otvoriti izvan NeoBux stranice. Biće brojača koji se računa, a nakon završetka, dobićete novac na svom NeoBux računu. To je jednostavno.
Postoji još jedan podsticaj da kliknete na oglase. Za svaki prikazani oglas dobićete 3 tačke AdPrize. Ovo se može koristiti za unos jedne od 120 nagrada od $ 25-50 ili Zlatnog članstva, izgledi su definitivno dobri za profit.

Minimalna isplata je 2 dolara za vašu prvu isplatu. Onda će se povećati za 1 dolar nakon svakog naknadnog plaćanja dok ne dobijete 10 dolara. Kada dostignete 10 dolara, onda će vam uvek biti minimalna isplata. Postoji nekoliko različitih načina plaćanja. NeoBux nudi isplate preko PayPal, Payza ili NETELLER.

Kako se registrirati?

Prijavite se na NeoBux klikom na ovaj baner:

Kako zaraditi novac sa NeoBuxom

Sada ste na neoBux stranici. Trebalo bi da vidite Orange taster pod nazivom “Register”. Kliknite tu i videćete obrazac za registraciju.
Kao što vidite, morate uneti korisničko ime, lozinku, važeću e-mail adresu, važeću e-poštu PayPal / Payza i godinu rođenja. U polju “Upućivanje” trebali biste uneti HellFace. Na kraju, morate uneti znakove koje vidite na slici u polju “Verifikacioni kod”.
Kada uspešno završite formular, možete kliknuti na dugme Nastavi. Sada proverite poštansko sanduče! Trebali biste uskoro dobiti potvrdu e-pošte i morate kliknuti na rezultirajuću vezu u e-poruci da biste aktivirali svoj NeoBux račun. Ne možete koristiti NeoBux pre nego što kliknete na vezu u potvrdnom e-mailu.

Šta da radim sledeće? Ulogovati se.

Kako zaraditi novac sa NeoBuxom

U gornjem desnom uglu videćete dugme Login. Nakon što kliknete na njega, videćete NeoBux obrazac za prijavu. Jednostavno unesite korisničko ime i lozinku sa kojom ste registrovani i kliknite na “Pošalji”. Sada ste prijavljeni i možete početi zaraditi lak novac.

Pogledajte oglas i zaradite novac od NeoBux-a.

Kako zaraditi novac sa NeoBuxom

Na vrhu stranice će se pojaviti dugme nazvane View Advertisements. Kada kliknete na njega, u ovom trenutku će se prikazati svi raspoloživi oglasi. Kao što vidite, postoje različite vrste oglasa, možete kliknuti – Mikro ekspozicija, Mini ekspozicija, Standardna ekspozicija, produžena ekspozicija i fiksni oglasi. Svaki tip daje različite količine novca klikom.

Kada kliknete na oglas, morate ponovo kliknuti na malu sliku u oglasnom priključku da biste je otvorili. To je iz bezbednosnih razloga. Nakon što kliknete na ovu malu sliku, nova stranica će se otvoriti sa oglasom. Na vrhu stranice videćete NeoBux logo sa slovom O iz NeoBux-a. Morate sačekati dok se kraj ne završi (to zavisi od vrste oglasa, ali varira od 5 do 30 sekundi).
Kada O postane zelen, to znači da je vreme vašeg oglasa da se završi i da ste zaradili novac za to! Na vrhu stranice videćete novac koji ste zaradili i narandžasto dugme “Zatvori”. Možete ga kliknuti da biste prekrivali stranicu. Sada idite na sledeći oglas!

Kako zaraditi novac sa NeoBuxom

Za svaki oglas koji vidite, osim novca, dobićete i 3 AdPrize bodova. To znači da možete da vidite još tri oglasa i imate priliku da zaradite novčane nagrade ili čak članstvo u Goldu. Na kraju liste oglasa videćete zelenu kutiju koja kaže “AdPrize” i neke brojeve. Možete kliknuti na broj i videti oglas za nagrade.

Kako zaraditi novac sa NeoBuxom

 

Referali su prava snaga NeoBuxa!
Referali su korisnici koji rade za vas. Oni su obični korisnici i oni zarađuju novac samo kada kliknete na oglas. Ali kada zarađuju, pravite novac! Postoje 2 vrste referala u NeoBux-u Direktno i Zakupljeno.
Neposredni referali su ljudi koji su registrovani u NeoBuxu i registrovani po vašoj preporuci (oni su kliknuli na vašu referalnu vezu, baner ili im rekli o velikoj moći NeoBux sistema).
Veliko pitanje je: Kako dobiti referale koji će kliknuti na vas? Veoma je važno da imate web stranicu da promovišete vezu i link za upućivanje banera.

What are Referrals?—Click Here

 

Leave a Reply