Koliko mogu da zaradim sa PTC stranicom

U ovom postu ću vam reći koliko mogu da zaradim sa PTC stranicom?

Koliko mogu da zaradim sa PTC stranicom(info)

To zavisi od web stranice PTC-a, ali obično je između $ 0.001 i $ 0.02 po kliku oglasa. Međutim, ovo neće biti vaša jedina i osnovna zarada!
Značajan novac će zaraditi ako imate veliki broj referrals-referala (pročitajte šta su referali na ovom blogu). Što više imate, to više zaradite. Opet, svaka stranica daje različite stope oko zarade od referala. Neki daju 100% svog profita, manji iznos, neke cijene su fiksne (na primjer, 0.001 US dolara za svaki klik na vašu preporuku).
Ali sa 100 preporuka možete zaraditi nekoliko stotina dolara mesečno. I zapamtite – što više imate, to više zaradite!

How much can I earn with PTC website?

Dakle, možete se zapitati – ako imam dovoljno referala, zašto bih nastavio klikom na oglase za nekoliko centi, kada mi referali zarađuju stotine dolara? Pa, jednostavno je – web stranica želi da budete aktivan član.

How much can I earn with PTC website?

Na nekim stranicama će obrisati vaš profil nakon određenog perioda neaktivnosti (možete to provjeriti pod uslovima korištenja), na primjer, možete dobiti novac od vašeg Refferal-a za prethodni dan, samo ako ste bili aktivni tog dana i gledali i kliknuli na oglase koji su vam došli za taj dan.

Kako da dobijem referale?
Postoji nekoliko načina da dođete do referala:
– Promovisanjem vaše link veze na forumima. To je takođe dobar način da promovišete svoje veze, ali imajte na umu da postoji šansa da je zabranjeno na nekim forumima – u formi postavljanja referalnih veza.
– Napravite svoj blog. Ovo je relativno dobar i veoma efikasan način za postizanje popularnosti. Pokrenite blog post naslovljene linkove i banere na forumima, i postavite neke korisne informacije vezane za blog, trebali bi biti malo prometa vaš blog i na taj način referala.
– Reci svojim prijateljima. Ako imate puno prijatelja koji su zainteresovani da postanu vaši referali, samo im reci o mogućnostima PTC sajta i vaša zarada će se povećati.
– NE ŽELIM! Neke PTC stranice vas mogu banovati i obrisati vaš nalog, ako ste došli do vaših referala putem “neželjene pošte”, zato budite pažljivi!

Koliko mogu da zaradim sa PTC stranicom

Koliko mogu da zaradim sa PTC stranicom

Leave a Reply