Šta su referali

Šta su referali? I kako da ih dobijem

Na PTC stranicama, glavna zarada registrovanog člana zavisi od referala. Različite PTC stranice imaju različite formate svojih referala. Sledeće informacije će ilustrovati šta su referali – referali su, kako oni rade i kako ih dobiti.
On je registrovani član PTC stranice koji radi i zarađuje za vas, kao i za sebe. Postoje dve vrste referala:
– Direktne referale
– Iznajmljeni referali

Direktni referali

Da li je osoba koja se registruje na PTC stranici koristeći nečiji referalni link. Direktno upućivanje je besplatno i beskrajno. Kada imate direktnu preporuku, ne morate da trudite i novac da ga zadržite.
Različiti korisnici na različitim PTC sajtovima imaju hiljade direktnih referala i zarađuju stotine dolara nedeljno bez ikakvih velikih napora i ulaganja. U 24 sata, morate samo da pogledate najmanje 4 oglase, a za nekoliko minuta dobit ćete prihode od vaših direktnih i najamnih referala.

 

Kako da dobijem direktne referale?

Malo je teže doći do direktnih referala, ali nakon nekih napora doći ćete do njih. Postoji mnogo načina da dobijete direktne referale. Možete napraviti blog ili web stranicu na besplatnoj web stranici. Postavite linkove za upućivanje na različite PTC sajtove na svoj blog ili web stranicu.
Sada imate foruma za prikupljanje direktnih referala, ali važno je povećati promet stranice na različitim kanalima kako biste povećali saobraćaj. Kada imate saobraćaj na vašoj web stranici, dobijate sve više i više direktnih referala.
Objavljivanje veze sa vašim sajtom je jednostavno zahvaljujući onim PTC stranicama jer te web stranice pružaju forum za objavljivanje vaše veze. Oglas na ovoj stranici je jeftin i pristupačan. Kada imate dovoljno ravnoteže u svom balansu, na ovoj stranici možete rotirati svoj baner koji je povezan sa vašim korisničkim imenom.
Takođe možete rotirati svoju web stranicu na ovoj stranici kako biste imali sve više pregleda kao i direktnih referala. Podijelite svoj Facebook, Twitter i sl. Povežite svoje Facebook prijatelje, Twitter i druge prijatelje iz društvenih mreža da postanu vaši direktni referali. Otpremite video vezu na Youtube i druge medije. Možete koristiti Traffic Exchange da biste promovisali svoju web stranicu.
Takođe možete da prodajete svoje direktne referale za dobru cenu. Zapamtite, stavite samo pouzdane i najbolje PTC stranice na svoj blog ili web stranicu.

Iznajmljeni referali

Ko / ko ga registruje na tim PTC sajtovima bez korišćenja bilo kakvih referentnih veza. Ovi referali su vlasništvo ovih sajtova i iznajmljuju ih svojim članovima 30 dana ili više.
Stoga se zove iznajmljivanje referala. Ovi referali su lako dostupni. Nakon iznajmljivanja referala, možete ih upravljati. Različite PTC lokacije imaju različite formate za upravljanje njihovim zakupljenim referentima, ali većina funkcija je ista.
Kao:
– Automatsko plaćanje
– Recikliranje
– Proširenje itd

Automatsko plaćanje je najkorisnija funkcija. Ako iznajmite popust od 0,20 dolara za 30 dana i želite da povećate broj tih dana, onda omogućite automatsko plaćanje. Kada vam preporuka klikne za vas, isplata od $ 0.007 će biti naplaćena van vašeg stanja i biće produžena za još jedan dan. Na taj način možete produžiti vašu preporuku više od 30 dana. Ako je vaš poziv dobar u klikovima, a želite povećati broj dana koje iznajmljujete, a zatim produžite.
Ako je vaš referat neaktivan nekoliko dana, možete je reciklirati uz niske naknade.

 

Šta su referali

Šta su referali

Here is Neobux guide 2017

Leave a Reply