Zarada 50 dolara dnevno

 zarada 50 dolara dnevno  vrhunski vodić 2017.

Zarada 50 dolara dnevno (tutorijal).

Strategija koja će raditi za sve. Bilo da je on standardni član ili zlatni član. Možete započeti sa nula i završiti sa 1000 dolara.
Govorim o neobux PTC sajtu i savjetima za koje možete generirati mnogo novca bez ikakvog učinka. Neki ljudi kažu da ne možemo zaraditi sa sajta ptc, ali sa pravom strategijom nije teško doneti dobar novac.
Jedina stvar, potrebno je provesti neko vrijeme s njim, kako biste ostvarili dobar prihod. Verujem da je neobux jedan od najboljih sajtova za ptc koji su započeli 2008. godine. Sada ima milion članova širom svijeta.
Kao što znamo, neobux je stranica za ptc koja vas plaća klikom na oglase. Ali uskoro niko ne može da se bogati klikom na oglase, jer svaki dan ako kliknete na 10 oglasa, vaša zarada može biti $ 0.010.

To je ono što možete očekivati ​​od neobuxa kao standardnog člana. Ali postoji strategija koja stvarno radi za neobux da pomnoži zaradu.
Dakle, imajte malo strpljenja. Ne brinite u početku koliko će vaša zarada biti. Samo saznajte kako možete pretvoriti svoje male cente u dolare.
Sada se spremite za neobux strategiju. Kao što svi znamo, ptc sajt je igra referala. Ako nemate referale, onda je veoma teško zaraditi novac od toga.

Postoji 3 vrste referala
1- Direktne referale
2- kupljeni referali
3-iznajmljeni referali

Iznajmljeni referali su oni referali za koje ih morate iznajmiti sa određenom količinom novca u ograničenom vremenu.
Dakle, ovde govorim o neobux-u iznajmljenim referalima. Neobux ptc sajt ima iznajmljeni referalni program. to znači da možete iznajmiti neobux neprekidane aktivne članove za ograničeno vrijeme, možete ih produžiti procesom obnove. Sada ću opisati korak po korak kako možete raditi sa iznajmljenim referalima. Zbog toga vas pozivam da registrujete svoje ime neobux klikom na link ispod.

PRVI KORAK
KLIKNITE NA BANER

Zarada 50 dolara dnevno

Ako i dalje imate problema da registrujete svoje ime, pratite korak po korak vodič ispod
korak – 1- kliknite na registar
onda možete da vidite formular za registraciju kao dole.

Zarada 50 dolara dnevno

korak 2 popunite, formular za registraciju upisivanjem vaših podataka, kao što je vaš
korisničko ime
lozinka
email id
paypal email id
referrer – 7573616D617461797961623939
godina rođenja
verifikacijski kod
i izaberite kutiju koja kaže: “Izjavljujem da imam uslove usluge”
Zatim kliknite na nastavak.
Korak 3 – nakon što kliknete na nastavak, dobićete vezu za verifikaciju od Neobuxa da biste potvrdili svoju e-poštu. Sada proverite svoju e-poštu, ukoliko niste mogli da ga pronađete u svojoj e-pošti, samo proverite svoj spam folder, a zatim kopirajte kôd. Na primjer, možete videti slijedeću sliku.

Zarada 50 dolara dnevno

i zalepite je u polje za potvrdu neobux, a zatim morate uneti verifikacijski kod i kliknite na registraciju završetka. pogledajte dole.

Zarada 50 dolara dnevno

Korak 4 – Nakon završetka registracije, možete se prijaviti u neobux koristeći svoje korisničko ime i lozinku, zatim kliknite na oglase za prikaz, zatim ćete videti broj oglasa i kliknuti oglase jednim od njih. Uverite se da ste kliknuli na 4 narandžaste reklame, što je dno stranice za prikaz oglasa.
Neobux strategija radi sa iznajmljenim referalima.
pa, pokrenite pre nego što pogledate dole u vezi sa koliko možete da zaradite sa klikom na vašu preporuku
Pogledajte ispod iznos koji ste zaradili za klik i svaki klik direktnog upućivanja, klik na rentiranu preporuku u zavisnosti od vrste članstva koju imate i vrste izloženog oglasa.

Zarada 50 dolara dnevno

Očigledno je da ćete kliknuti referencu zaraditi više novca. Za rentirane referale morate platiti određenu količinu novca u ograničenom vremenskom periodu. Ponovo ih morate obnoviti pre isteka roka.
Iznajmljeni referali su aktivni članovi. Ako su neki od iznajmljenih referala postali neaktivni 4 ili 5 dana, onda postoji opcija da ih recikliraju da bi dobili aktivne članove. Za svaki iznajmljeni referral košta vas 0,20 dolara. Ne brinite da ne morate da ga trošite iz džepa. Pročitali ste strategiju i mogli biste da razumete.

Zarada 50 dolara dnevno

STRATEGIJA KAKO RENTATI REFERALA

korak 1-
Saznajte svoje vreme servera da biste kliknuli na oglase u neobux-u. vrijeme servera je važno jer prema neobux uslovima usluge 3.7 ako niste kliknuli na oglase u serveru, nećete biti pripisani zaradama vašeg referala.
To znači da nećete dobiti komisiju za upućivanje ako niste kliknuli na svoje oglase u vremenu servera. Danas vaša komisija za upućivanje zavisi od vašeg jučerašnjeg klikiranja na narandžastu fiksnu reklamu u vremenu servera.
Kako znati vrijeme servera neobuxa?
Ovde možete lako dobiti. pogledajte dole

Zarada 50 dolara dnevno

Nakon što se prijavite u neobux, samo kliknite na oglase za prikaz, zatim ćete naći sliku iznad. Na levoj strani ćete dobiti vreme resetovanja oglasa i desnu stranu trenutnog vremena servera.
U vreme resetovanja oglasa oglasi će biti dodati na vaš nalog.
ali morate provjeriti svoje trenutno vrijeme servera. Sada je 8.16. Nastaviće se do 24 sata.
Posle 24.00 ponovo će početi od 0.00, tako da vrijeme počinje od 0.00, onda počinje vaše vrijeme zaustavljanja. tako da možete kliknuti na oglase nakon 0.00. Bolje da možete gledati jedan dan kada vreme vašeg servera dostigne 0.00, a onda u to vrijeme vidite šta je vaše lokalno vrijeme. Zapamtite to i svakodnevno možete kliknuti u to vrijeme.
Još jedan način da saznamo vreme vašeg servera. Samo kliknite svoje korisničko ime u neobux-u, onda ćete naći grafikon kao ispod

Zarada 50 dolara dnevno

Pogledajte gornji grafikon. Dobićete ovaj grafikon nakon što kliknete na svoje korisničko ime. Pogledajte dva grafika ovde jedan je zeleni koji je lokalno, a drugi crveni grafikon koji je serversko vrijeme. Kada crveni grafikon ukazuje na nulu, to će biti vreme vašeg servera.

Trenutak kada vaše vrijeme servera počinje od 0.00, crveni grafikon će pokazati na nulu liniju. tako da je vrijeme kada možete kliknuti na oglase kako biste zaradili sve svoje provizije za upućivanje. Zapamtite jednu stvar, narandžasti fiksni oglasi su važni da biste dobili komisiju za upućivanje. ne bi trebalo da propustite da kliknete na 4 fiksne oglase sa narandžastom, što je ispod stranice oglasa neobux view.

Nadam se da ćete razumjeti. U početku vam je možda teško razumeti sve, ali kada provedete neko vreme s njim, moći ćete sve da uhvatite. Ne brinite, nastavimo sa strategijom.

 

Jednom kada identifikujete vreme svog servera, svakodnevno kliknite na sve dostupne oglase u isto vrijeme. Nikada ne propustite ni jedan dan. Potrebno vam je najmanje $ 2 na računu da iznajmite referale.

I neće dugo trajati zarade ako kliknete na oglase svakodnevno. Istovremeno, ako imate neke direktne preporuke pod vama, onda će trajati 3 ili 4 dana da biste zaradili $ 2.

Dakle, jednom kada ćete na svoj račun dostići $ 2, onda će početi strategija. Takođe, postoji i drugi način da zarađujete novca s neobuxom, ispunjavate mini poslove i kliknete na adekvat. Adprize je kao igra. ako vaša sreća podržava, onda možete zarađivati ​​novac i neopoznati iz nje. Čak i vi možete osvojiti zlatnu članarinu kroz reklamu koji košta 90 dolara.

 

KORAK -2
Kada je stanje na vašem računu dostiglo 2 dolara, nemojte ga gotoviti. Zato što je limit za neobux iznos od 2 dolara. Na početku morate uložiti svoju zaradu za preporuke za iznajmljivanje. morate rasti. Ne brinite za svoj novac prvo.

Imajte na umu kako možete pomnožiti svoju zaradu. Prenesite taj novac u vaš najam i iznajmite 3 referala. Za iznajmljivanje 3 referala, za 30 dana uzimaće 0,60 dolara (po 0,20 dolara). a ostatak iznosa, možete ga zadržati u svom stanarinu. Ovo će morati upravljati vašim preporukama. Kasnije ću reći kako možete da ga upravljate.

 

Pogledajte dole, proces prenosa glavnog salda u bilans naplate, a zatim kako možete iznajmiti referale.
U neobux-u samo kliknite svoje korisničko ime.

Naci cete ovakvu stranicu

Zarada 50 dolara dnevno

Nakon što kliknete na balans naplate, otvoriće se još jedna stranica koja će vas zamoliti da dodate fond za iznajmljivanje. Zatim kliknite na glavni balans.

Zarada 50 dolara dnevno

Samo kliknite na glavni balans. pronaći ćete stranicu za prenos vašeg fonda iz glavnog balansa u vaš balans naplate. Nakon što uspešno prebacite svoj glavni balans u balans naplate, ponovo kliknite na svoje korisničko ime. Naći ćete takvu stranicu.

Zarada 50 dolara dnevno

 

Samo kliknite na preporuke. onda će pokazati pakete za iznajmljivanje. U početku možete iznajmiti 3 preporuke. A novac će biti odbijen od vašeg najma naplate $ 0.60. Ako želite da vidite status iznajmljenog referala, a zatim u zbirnoj stranici pod upućivanjem, kliknite na iznajmljenu. Pokazaće vam status iznajmljenog referala.

STEP- 3
Zatim držite autopay funtion. Da biste zadržali auto plaćanje, morate kliknuti na svoje korisničko ime i
Pogledajte svoje preporuke, pod upućivanjem samo kliknite na iznajmljeni tada ćete naći autopay samo omogućiti.

ŠTA JE AUTO PAY?

Ako omogućite autopay, automatski će obnoviti svoje iznajmljene preporuke još jedan dan ako kliknu danas. Pretpostavimo da ste iznajmili svoje 3 preporuke od 6. decembra do 5. januara u trajanju od 30 dana. opet morate obnoviti svoje preporuke 5. januara. Ali ako omogućite autopay onda će automatski obnoviti vašu preporuku za još jedan dan ako kliknete danas.

 

pretpostavite da ste iznajmili 6. decembra. ako vaš zahtev uputi klik na oglas 6. decembra, autopay će ga obnoviti 7. decembra. To znači da će vaš sledeći rok za obnovu za taj referat biti 6. januara umjesto 5. januara.

Ali autopay će raditi kada kliknete na vaše preporuke. Ako vaši referali nisu kliknuli, ne mogu ih obnoviti. Čak i autopay će raditi ako vaš referral ima još 20 dana za obnovu. manje od 20 dana neće raditi.

Pogledajte dole, moja sledeća plaćanja za obnovu za neke referale 26 dana i jedan od preporuka preostalih 28 dana. Referali koji su kliknuli danas autopay obnovili su je tako da ima još 28 dana da se obnovi. Referali nisu kliknuli danas autopay nije obnovio.

 

Ponovo ako preporuka ide ispod 20 dana auto plaćanje neće obnoviti. To znači upućivanje koje ima 26 dana ako on ili ona nije kliknula još 7 dana, onda će ostati 19 dana za sledeću uplatu. U to doba ako će klik na njega kliknuti od autoputa, ne bi mogao obnoviti.

Dakle, kada referencija dostigne 20 dana za sledeću uplatu, tada bi trebalo da ga ručno obnovi još 30 dana da biste održali autopay rad za referale.

Zarada 50 dolara dnevno

Zarada 50 dolara dnevno

Da biste obnovili svoje referale, automatski autopay odbacuje plaćanje iz vašeg najma. Ukoliko naplata na balansu nema dovoljno sredstava onda će odbiti novac od vašeg glavnog bilansa. Ako oboje nemaju dovoljno ravnoteže onda to neće pokrenuti i ponovo će raditi kada jedan od balansa ima dovoljno sredstava. Obično cena autopay je manja od manuelne cijene za obnovu referala za 30 dana ili 60 dana.

da razmislimo o autopay popustu i manuelnom obnavljanju popusta

Dnevni auto plaćanje nudi popust za obnovu referala

koristeći autopay nudi 15% popusta

ali ručno obnavljanje popusta

 

-Ponovno pokretanje još 15 dana ne nudi popust.
-Ponovno pokretanje još 30 dana nudi popust od 5%.
-Ponovno pokretanje za još 60 dana nudi popust od 10%.
-Ponovno pokretanje još 90 dana nudi 18% popusta.
– Ponovno pokretanje još 150 dana nudi popust od 25%.
– Ponovno pokretanje još 240 dana nudi 30% popusta.

iz gornje analize koju vidimo kada obnavljamo referendu za 15 dana, 30 dana ili 60 dana dobijamo samo popuste koji su ispod onoga što autopay nudi (15%)

Dakle, zadržite autoput ako obnovite referale 30 dana ili 60 dana. Koristeći autopay on, dobićete 15% što je bolje od manuelnih popusta za 15 dana (bez popusta), 30 dana (5% popusta) i 60 dana (popust od 10%).

Ali ako želite da obnavljate više od 90 dana u tom slučaju, vaši manuelni popusti će biti više od onoga što autopay nudi jer je obnavljanje popusta za 90 dana 18% što je više od autopay popusta (15%).

 

Dakle, koja je moja poenta ako želite da obnovite svoje preporuke 90 dana ili više od 90 dana, a zatim isključite autopay. Vidimo odozgo obnovu možemo saznati da ako obnovimo preporuke za više dana onda ćemo dobiti više popusta što je za nas veći profit.

Ali, u početku kada iznajmljujete referale, možete iznajmiti 30 dana ili 60 dana koje ste zaradili od neobux-a samo klikom na oglase, popunjavanju ponuda i mini poslova, kao i klikom na adprize. Kada zaradite više novca, možete ih obnavljati još više dana kako biste dobili više profita.

Uvek se preporučuje da kao prvi standardni član možete iznajmiti manje upućivanja i produžiti ih više dana, tako da će vaš BEP biti manji, što znači da ako iznajmljeni referali neće kliknuti više dana, onda ćete i dalje biti u profitu.

 

Šta je BEP?

Njihova pauza čak i tačka ili probija čak i prosek. Pauza čak i prosek je prosek u kojem nemate gubitak ili nikakav profit. više nego BEP znači da imate profit i manje od BEP-a znači da imate gubitak. Pogledajte ispod, gde možete videti Bep referale

Zarada 50 dolara dnevno

STEP-4

Proverite statistiku iznajmljenih referala. Neki ljudi vjeruju da, ukoliko vaš referent nije kliknula zadnjih 5 dana, a prosječna vrijednost manja od 1.4, onda je reciklirajte da biste dobili novu preporuku. To se zove statičko pravilo.

 

Ali ne, nemojte pratiti statičko pravilo. Najbolje što možete učiniti, svakodnevno posmatrajte aktivnosti vašeg upućivanja. Može se desiti nekada aktivan referent koji je imao dobar prosek prosječnih od nekoliko dana, ali zbog nekog razloga zbog osoblja nije mogao kliknuti 5 ili 6 dana, onda biste trebali dati još nekoliko dana. Prema tome, prethodno ponašanje referala je pitanje, uzimajući u obzir recikliranje referala. Ne reciklirajte referale samo na osnovu njihovog prosjeka ili samo koliko dana je neaktivan.

Možete upravljati vašim referalom, ako zadržavate dnevne statistike koje neobux pruža preko liste izvoza. morate svakodnevno čuvati te liste i učitati ih u program menadžmenta, kao što su upućeni korisni menadžeri ili napredni ekskluzivni list.

 

Evo kako da izvozite listu.

Idite na stranicu sa liste [Rented Referral] i kliknite na ikonu liste za izvoz
U pop-up prozoru kliknite na “Nastavi”
Kliknite na “Otvori u novom prozoru”
Desni klik na izabrane podatke i izaberite “Kopiraj”
Otvorite ureaj teksta u operativnom sistemu Windows: Start> All Programs> Accessories> Notepad
Zalijepite podatke koje ste prethodno kopirali u ureaj teksta i zatim sačuvajte tu datoteku u fasciklu koja će svakodnevno sačuvati sve te liste. Nazovite txt datoteku sa lakim nazivom kao: 2017-05-26.txt

Zarada 50 dolara dnevno

 

Zarada 50 dolara dnevno

DOWNLOAD REFERRAL HANDY MANAGER
Direktni menadžer za upućivanje olakšava vaš rad. To će vam dati sve podatke vašeg upućivanja koji su za vas profitabilni, a što nije, prema vašem planu obnove.

Evo kako da koristite spasene izvozne liste pomoću Referalnog Handy Manager-a:

Otvorite referentni Handy Manager
Izaberite Tools> Add referrals data> Učitajte izvezene datoteke
Pretražite fasciklu koju ste sačuvali neobuxove izvozne liste.
Pritisnite Load i Update
To je to, sada možete početi da proveravate grafikon svakog referala kako biste videli kako se klikne.
Da biste sačuvali podatke Referentnog Handy Manager-a, idite na “File> Save as” i dajte ime na primer “Neobux.xml”.
Kada vam je potrebno ponovo otvoriti referentni Handy Manager, morate vratiti stare podatke, pa idite na “File> Open> Neobux.xml”
Svakodnevno izvozite statičku vašu agenciju rr i sačuvajte svoju notepad (txt datoteku), a zatim ga zalepite u Referral handy manager (nalepite izvezenu klipbord)
Umesto da sačuvate liste izvoza u txt datoteke, možete ih direktno učitati u Referral Handy Manager svaki dan, ako odaberete “Alati> Dodajte podatke o referencama> Prilepi izvezenu klipbord”.

kao što možete svakodnevno pratiti ponašanje vašeg upućivanja. Jer prethodno ponašanje referala je stvar. Ako imate prethodne podatke, onda lako možete izračunati koji referali su profitabilni za vas i koji nisu. Za to jedino možete uzeti u obzir koji je referentni BEP. možete vidjeti svoje pojedinačne referale BEP ili možete videti ukupni referentni BEP. Ako je vaš trenutni referentni BEP profitabilan za vas, onda biste trebali dati više vremena vašim neaktivnim referalima pre nego što ih reciklirate. A ako se referalni pristupi usmjeravaju na 9 ili 10 dana neaktivnosti, onda napustite taj referent za auto reciklažu koja će slobodno izvršiti neobux nakon 14 dana neaktivnosti.

Pretpostavimo da ste standardni član u neobux-u i imate od 1 do 250 referala, a zatim pogledajte ispod koliko vam je BEP-a potreban u skladu sa vašim planom obnove

 

Za standardnog člana sa 1 ~ 250 iznajmljenih referala
probije čak i prosječno obnavljanje:

15 dana = 1.333
30 dana = 1.267
60 dana = 1.200
90 dana = 1.089
150 dana = 1.000
240 dana = 0.933

Za standardnog člana sa 251 ~ 300 iznajmljenih referala
probije čak i prosječno obnavljanje:

 

15 dana = 1.467
30 dana = 1.333
60 dana = 1.267
90 dana = 1.156
150 dana = 1.053
240 dana = 0.983

Na primjer:
sa 50 referenci, BEP je 1.200
to znači 50 x 1.2 = 60 klikova
potreban u prosjeku svaki dan
period od 60 dana.

Još jedan primjer
PRIMER STANDARDNOG ČLANA
Ako smo standardni članovi i imamo 50 iznajmljenih referala i produžimo ih za +240 dana, onda nam trebaju prosjeke (BEP) iznad 0.933 da bi bili u profitu.
Tako provjerimo grafikone referenci u Referral Handy Manager kako bi pronašli referale koji kliknu ispod tog prosjeka u ponovljenim obrascima. To znači da ako vidimo da to rade 4-5 puta zaredom, možemo ih reciklirati.
Referent koji klikne 4 oglase svakih 3 dana ima 4/3 = 1.333 prosek koji je OK za nas
Referent koji klikne 3 oglase svakih 2 dana ima 3/2 = 1.500 prosek koji je OK za nas
Referan koji klikne 4 oglase svakih 5 dana ima 4/5 = 0,800 poena što NIJE OK za nas
Referent koji klikne 8 oglasa svakih 9 dana ima 8/9 = 0,888 prosek koji nije OK za nas
… itd

Razvijte svoju strategiju reciklaže kako biste ostvarili maksimalan profit.

Korak-5

Svaki put kada balans dostigne $ 1, samo ga prebacite na bilans naplate kako biste zadržali dovoljno ravnoteže za vašu aktivnost recikliranja. Ponovo, kada vaš bilans naplate dostigne $ 2 onda idite na još 3 iznajmljena referala. Nastavite sa ovim procesom dok ne napravite $ 1 dnevno. U to doba možete iznajmiti više referala.

 

korak 6

Nastavi ovaj proces dok ne dođe do 300 iznajmljenih referala. Nakon što dobijete 300 referala, zaustavite proces iznajmljivanja referala. Vrijeme je da nadogradite svoje članstvo u zlatnog člana. kada imate 300 preporuka, možda ćete imati dovoljno zarade na svom računu, ali ga ne isplatite. Uštedite taj novac u svom glavnom bilansu i kada dostigne 90 dolara samo nadogradite svoje članstvo u golden.

 

korak 7

Kada postanete zlatni član, vaša zarada će biti značajno povećana. Svake nedelje možete iznajmiti referale sve dok ne dostignu više od 2000 godina i upravljate vašim preporukama obnavljanjem i recikliranjem. Ako dođe vreme, možete zaraditi više od 30 dolara dnevno, ako prođete kroz ovaj proces. Može potrajati neko vrijeme, ali ipak ima dobar rezultat.

 

Ovo je strategija za neobux. Dao sam vam zajedničku ideju. Ali zapamtite jednu stvar koja je najbolja strategija koju možete razviti. Uvek pročitajte njihov forum, ako imate bilo kakvih sumnji, onda možete zatražiti pomoć pomoću objavljivanja sumnje u odeljku “Problem i sumnjičavost” i mnogi stariji članovi čekaju da riješite svoj problem. Dakle, ako još niste član neobux sajta, onda razmislite da se pridružite sada.

Zarada 50 dolara dnevno

With this metod you will earn 50 dollar daily good luck.

Neobux guide 2017 Click Here

 

 

Leave a Reply