Zarada novca klikanjem reklama

Zarada novca klikanjem reklama(Objašnjenje)

Zarada novca klikanjem reklama Info

Šta je ovde riječ? Riječ je o tome da neke stranice svakodnevno nude nekoliko oglasa na koje kliknete i moraju biti otvorene određeno vreme (5-30 sekundi), a vi ćete zaraditi gotovinu.

Trenutno najbolje PTC stranice (od mene)

Zarada novca klikanjem reklama

KLIKNITE NA BANER ZA REGISTRACIJU

Zarada novca klikanjem reklama

Kako započeti?

Prvo morate registrirati gore navedeni PTC stranicu (kliknite na gornju sliku), onda ćete biti prijavljeni na tu stranicu i kliknite na “pregledati oglase”. Kliknite na oglas na oglasu i morate ih otvoriti sve dok tajmer ne broji vrijeme, onda možete zatvoriti oglas i bićete plaćeni za to.

 

Dodatne prednosti:

Kao dodatna pogodnost na sajtovima Neobux / Clixsense (mnogi drugi) postoji referalni program. Radi se o tome da možete da promovišete stranicu Clixsense i za svakog člana koji se prijavljuje preko vas, dobićete procenat svoje zarade.
Kada se prijavite za Clixsense / Neobux, dobićete jedinstvenu “referentnu vezu” i svako ko se registruje putem ove veze postaje vaš referent, a vi ćete zaraditi na njegovu zaradu. Ova veza se može promovisati bilo gdje na internetu (Facebook, forum, Twiter, putem pošte, …), ili ćete ga lično prenijeti svojim prijateljima i vaša zarada će se umnožiti.

 

Koliko se može zaraditi?

Na Clixsense / Neobux-u možete zaraditi 0,2-2 centa po reklamnom prikazu, pri čemu imate 20 oglasa dnevno. Sada vam se čini i to nije puno novca, ali ako pregledate svoje oglase dnevno, a ako uključite nekoliko referenci koji će vam doneti dodatnu zaradu, onda ta vrijednost ne vredi pominjati kako mnogo zaradite ako možete uključiti 1000 referala, Count yourself ….
Osim toga, Clixsense / Neobux nudi i neke ponude koje trebate posjetiti određene web stranice i pronaći neke informacije o njima i popuniti tablice, a takve ponude se naplaćuju i na 20 centi, ima nekoliko dnevnih poslova.
Na kraju, Clixsense nudi besplatnu nagradnu igru ​​ClixGrid i možete dobiti do $ 10. Sretno!

 

What are Referrals?–Click here

 

Leave a Reply